Wild Stout & Wild Adam

Spontane gisting in openlucht, wij zijn er wild van. Het zou dus maar al te gek zijn om in onze brouwerij  VAN’T Pajottenland geen gebruik te maken van de Brettanomyces die in onze lucht rondzwerven en onze streek zo hard kenmerken. Op de Wild Site verricht ons koelschip wonderen die wij in een fles stoppen om heel hard van te genieten.

BIEREN

Onze eerste creaties

Wild adam

Twee Pajotse vrienden, Andy en Manu, komen op het idee om Adam’s toenmalige spontane ontdekking uit de geschiedenis, de appelcider, te gaan mengen met een andere natuurlijk vergiste nectar uit het Pajottenland, genaamd lambiek. Dat deze twee compatibel zijn en harmonieus samensmelten hebben we te danken aan de natuur die onder de vorm van gisten en bacteriën zorgt voor iets unieks in het glooiende Pajottenland.


wild stout

Onze nieuwste creatie is een Wild Stout. Een stout gedacht inderdaad, niet het meest gangbare bier, maar naast wild durven we ook al wel eens stout uit de hoek komen. En bovendien ook gecreëerd op spontane gisting. Het resultaat mag er zijn: een unieke creatie, perfect in balans en gerijpt op oude Bourbon vaten. 

Enkel verkrijgbaar op de Wild Site in de shop aan de brouwerij of online op www.wildsite.be 
lambiek van’t pajottenland

Als je spontane gisting zegt dan zeg je in één adem ook lambiek. Daar is het dus ook voor ons allemaal mee begonnen. Vandaag is onze allereerste lambiek iets meer dan één jaar oud, heeft hij dat eerste jaar met glans doorstaan, en is hij klaar om geproefd te worden. 

Enkel verkrijgbaar op de Wild Site in de shop aan de brouwerij of online op www.wildsite.be 
Over ons

Wild

Wilde gisten en spontane fermentatie.
Wij zijn er gek van.

Vakmanschap

Onze brouwers bezitten de vaardigheid om hoog kwalitatief werk af te leveren.

Passie

Elke dag opnieuw beginnen we eraan met hartstochtelijke liefde voor het product. 

New kid in town

Opgestart in 2021 en vastberaden om lang te blijven.

Take a walk at the Wild Site

Bezoek ons op de Wild Site, waar je ook distilleerderij De Cort zal vinden.

Visit the Wild Bar

Binnenkort elke zondag is onze Wild Bar in Pepingen open vanaf 11u. Kom zeker eens een glas proeven. (opening in juni)

Bezoek onze Wild Site

Elke zondag ben je binnenkort welkom op de Wild Site. De Wild Bar is open vanaf 11u en je kan de brouwerij en de distilleerderij bezoeken. De rondleiding en tasting start telkens om 14u en duurt ongeveer twee uur. Alle info over onze rondleidingen vind je op wildsite.be. Wil je zeker zijn van een plaats voor de rondleiding? Stuur dan een mailtje naar  visit@wildsite.be.