logosako

AMBASSADEUR WORDEN?

De vraag is: wat kunnen wij voor jullie betekenen?

WAAROM AMBASSADEUR WORDEN?

DE VOORDELEN OP EEN RIJTJE

Uiteraard is er onze Bogaerden Dubbele tarwe tripel en het Monnik Bosbier, maar Sako brouwt ook geuze in kleinere oplage. Als Ambassadeur krijg je dan ook ieder jaar als eerste de kans om onze geuze op de kaart te zetten.

Heb je een event en zoek je nog wat ondersteuning? Wij komen graag langs om te kijken waar we kunnen helpen. Zoek je een biertruck om je vaten aan te sluiten en je drank koel te zetten? Zoek niet verder, die hebben we!

Een neon van Bogaerden? Een emaille van Sako Oude Geuze? Keramiek voor de lambiek zoals in de goede oude dagen? Of past dat niet in jullie zaak? Wij leggen ze alvast klaar en jullie kiezen uit. Uiteraard vergeten we de glazen en de herbruikbare bierviltjes niet. 

Dat doen we met plezier letterlijk voor jullie. Ben je toe aan een nieuwe kaart? Misschien kan één van onze ontwerpen wel een leuk alternatief bieden. Jij bezorgt ons je kaart, wij zetten onze designer aan het werk en zorgen voor het drukwerk.

Een rondje van het huis is hier ook op z’n plaats, wij zorgen natuurlijk voor de nodige kortingen en ludieke acties. Meer nog, we nodigen jullie ook graag uit bij ons thuis voor een rondleiding met een hapje en, wat dacht je, een drankje.

© 2023 All Rights Reserved.